logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

Widex je jedna od kompanija koje se najduže bave proizvodnjom slušnih aparata i opreme vezane za slušne aparate. Widex je osnovan u Danskoj davne 1956 godine i do danas je u rukama porodica osnivača.

Jedinstven pristup, prirodna radoznalost istraživača i razumevanju oštećenja sluha donoei neverovatna rešenja za ljude oštećenog sluha. Beskrompromisan pristup inovacijama stavlja Widex na posebno mesto u istoriji proizvdnje i inovacije slušnih sistema. Widex je prvi proizvođač koji je ponudio kompletno digitalan slušni aparat.

Verujemo da slušni aparati više od tehonogije koja se nalazi u njima. Slušni aparati ne trebaju samo da pomognu ljudima da čuju bolje, oni trebaju da pružaju osećaj komfora pri slušanju i da budu jednostavni za upotrebu i laki za nošenje. Tehnologija je na prvom mestu ali obraćamo podjednako pažnju in a dizajn slušnih aparata.
Mi pažljivo osluškujemo potrebe korisnika i radimo sa profesionalcima već više od 50 godina predvodeći istraživanja i razvoj slušnih sistema.

U svom neprekidnom i jedinstvenom traženju rešenja problema sluha, mi se borimo da ljudima oštečćenog sluha damo priliku da komuniciraju kao i ljudi sa normalnim sluhom.

Widex je uvek isao u korak sa vremenom, tako je i nova zgrada centrale WIdexa potpuno ekološka , koristi prirodnu energiju i uklopljena je u prirodu usred koje se nalazi.

widex-firma

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma