logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

ziel-bte-series

Jednostavno digitalan

Čujte dobro. Živite dobro

Bolje slušanje znači bolji kvalitet života. I jedno i drugo je dostupno zahvaljujući porodici slušnih aparata Ziel™, koji su jednostavni za upotrebu i napravljeni da obezbede odličan kvalitet zvuka o poboljšaju Vaš komfor pri slušanju.

Jednostavno, brzo i personalizovano podešavanje

Jedna od velikih prednosti aparata Ziel je što vrlo brzo može biti podešen prema Vašem oštećenju sluha, od strane Vašeg audiologa. Možda ćete imati manje podešavanja, ali ćete i dalje uđivati u personalizovanom podešavanju.

Postoji Ziel™ i za Vas

Ziel je odličan izbor za različite tipove gubitka sluha. Dostupan je u različitim stilovima i veličinama, plus nudi izbor između dve boje u dizajnu koji traje.

Ziel™ nudi jednostavnije podešavanje od tradicionalnih slušnih aparata podešavanim preko trimera, omogućuje brzo podešavanje i poboljšava tačnost u podešavanju za većinu tipova oštećenja sluha.

Zilova inovativna opcija easySelect™ omogućava izbor od 12 audiograma pre programiranja.

Ovi audiogrami se poklapaju sa najčešćim audiogramima i zadovoljavaju do 90% srednjih i težih oštećenja sluha, bez potrebe da se aparati dodatno podešavaju trimerima.

*po četiri audiograma za svaki ziel: Ziel, Ziel Power, Ziel High Power

ziel-123-52ziel-p-133-65ziel-hp-138-75

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma