logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

Moxi™

Mali! Moćan! Moxi™!

Moxi je više od malog aparata sjajnog izgleda.
Veoma je udoban zbog toga što Vaš ušni kanal ostaje otvoren.
Slušanje je toliko prirodno da ćete zaboraviti i da ga nosite.
Moxi pokreće Era, moćna platforma sa fantastičnim softverskim rešenjima.

*CRT tehnologij je novi stil minijaturnih slušnih aparata iza uva kod kojih je se risiver nalazi u kanalu, dok mikrofon i amplifikator ostaju u malenom kućištu iza uva. Veza iz dela koji ide iza uva do risivera, koji se nalazi duboko u kanalu, dolazi preko transmiter žice, nalik slim tubici kod open fit aparata. Na ovaj način se dobija neverovatno prirodan zvuk jer je ušni kanal praktično slobodan, aparat koji je veoma lak za nošenje i izbegava se efekat zatvorenosti ušnog kanala.

Automatski režim rada sa SmartFocus – napravljen na potpuno novom pricipu, na Era platformi, aparat radi neverovatno brzo, obrađuje zvuk precizno, intiutivno, prirodno.
Senzori visoke rezolucije analiziraju svaki zvuk koji se nalazi oko korisnika. Ovim se obezbeđuje stalno praćenje situacije u kojoj se korisnik nalazi i dodatno fino podešavanje koje aparat radi automatski. Rezultat je osećaj prirodnog slušanja.

Balans prirodnog zvuka jedan je od izazova kod slušnih aparata koji Moxi jednostavno i lako rešava. Moxi uspešno usklađuje zvuk koji prirodno dolazi u uvo i ne pojačava se preko aparata i zvuk koji se pojačava, zahvaljujući konstantnoj adaptaciji sredini u kojoj se korisnik nalazi.

Pina efekat (efekat ušne školjke): U podešavanja automatski kalkuiše efekat ušne školjke kao prirodnog rezonatora zvuka.

AntiShock: Sistem koji reguiše rad aparata prilikom iznenadnih i jakih zvukova, selektuje ih i eliminiše, a da to ne utiče na normalan rad aparata i vaše slušanje

Samostalno učenje: Aparat će automatski prepoznati vaše željene postavke

MyMusic™: Ističe bogate, pune zvukove vaše omiljene muzike

Izaberite svoj Moxi™

  • 3 tehnološka nivoa
  • Spektar različitih stilova, zaušnih i u uvu
  • Kontrole su dostupne i jednostavne za korišćenje

Unifi Wireless System
Bežično povezivanje, uključujući opcionalnu uDirect™ dodatnu opremu.

unitron-moxi

unitron-moxi-aparat

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma