logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

Daljinski upravljač  

Budite kapetan svog zvuka sa daljinskim upravljačem kojim ćete kontrolisati jačinu ulaznog signala i funkcije svojih aparata.

Be your own sound captain with our remote controls and manipulate your hearing instruments' functions to your gusto.


bernafon-daljinski-upravljacRC-P je izuzetno pogodan daljinski upravljač koji omogućuje diskretne operacije kao što su:

-kontorla jačin + /-

-promena programa

-mute funkciju

Komunikacija sa aparatima se oavlja bežičnim putem, a RC-P je dostupan u svim tehnološkim nivoima Veras i Chronos porodice aparata.  

Soundgate *kapija zvuka

Soundgate ili u prevodu kapija zvuka ili zvučna kapija je uređaj preko koga možete da uspostavljate bežičnu vezu između slušnih aparata, mobilnog telefona, uređaja za reprodukciju muzike (mp3…) a uz dodatak TV adaptera ista veza može biti uspostavljena i sa TV aparatom.

bernafon-sound-gate-zvucna-kapijaKorišćenje mobilnih telefona postaje zaista lako i jednostavno u svim situacijama i okruženjima, jer preko Soundgate uredjaja signal iz telefona se direktno šalje u aparat te nema bojazni da nećete dobro čuti sagovornika ma gde se nalazili. Sound gate najčešće koristi Bluetooth konekciju, ali ako koristite jednostavnije mobilne telephone koji nemaju Bluetooth i dalje možete koristiti sound gate dodavanjem DAI priključka.

Minimalna spoljašnja buka, koja it e kako smeta ljudima oštećenog sluha da koriste mobilni telefon se uz upotrebu sound gate uređaja minimalizuje. Naime, kada se koristi sound gate, mikrofoni aparata se isključuju za okruženje u kom se nalazite i tako eliminiše mešanje zvuka, a signal koji aparat dobija iz telefona ostaje čist i razumljiv.

Pored glavne funkcije prenosa zvuka sa sound gate uredjajem možete da upravljate i funkcijama aparata, da ih utišavate, menjate program. SoundGate je kompatibilan sa Veras i Chronos porodicama slušnih aparata.

TV adapter

bernafon-tv-adapterBernafonov TV adapter omogućava da ponovo uživate u gledanju televizije. Mali, prenosni, uređaj se jednostavno povezuje na TV prijemnik i preko Soundgate uređaja bežičnom Bluetooth vezom šalje audio signal iz TV prijemnika direktno u Vaš slušni aparat.

TV adapter je kompatibilan sa Veras i Chronos porodicama slušnih aparata.

 

Adapter za fiksni telefon

Bilo da pozivate ili primate poziv korišćenje fiksnog telefona od sada neće biti problem.

bernafon-adapter-za-fiksni-telefonPreko posebnog adaptera za fiksni telefon koji se povezuje preko Soundgate uređaja sa slušnim aparatom zvučni signal iz telefona se direktnom bežičnom konekcijom prenosi do slupnog aparata.

Razgovor fiksnim telefonom može predstavljati problem i za iskusne korisnike slušnih aparata, posebno za one sa težim oštećenjima sluha. Na ovaj način se izbegava nerazumevanje, neprijatno pištanje kada se slušalica fiksnog telefona približi aparatu, a ruke su u svakom trenutku slobodne.

Jednom povezani, adapter za fiksni telefon i sound gate su u svakom trenutku spremni za upotrebu, a krug pokrivenosti iznosi čak 10 metara.

Adapter za fiksni telefon je kompatibilan sa Veras i Chronos porodicama slušnih aparata. 

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma