logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

Bernafon - 60 godina uspeha u razvoju slušnih sistema.

Osnovan u Bernu u Švajcarskoj, Bernafon već 60 godina razvija i unapredjuje slušne aparate i napredne slušne sisteme. Sedište kompanije i centar za istraživanja se nalazi u Bernu, a širokom distributivnom mrežom Bernafon je prisutan u svim krajevima sveta.

Od 1946 godine, Bernafon razvija kvalitetne slušne sisteme koji omogućavaju ljudima sa problematičnim sluhom da uživaju u autentičnom iskustvu slušanja. Sa švajcarskim inženjeringom, preciznom tehnologijom i predanošću individualnoj usluzi, Bernafon teži da premaši očekivanja klijenata. Bernafon ima za cilj da obezbedi dodatnu vrednost svojim partnerima širom sveta svakog dana. Predstavnici Bernafona i zaposleni u preko 70 država, isunjavaju našu viziju da pomognemo ljudima sa oslabljenim sluhom da ponovo komuniciraju bez ograničenja.
Slušanje i razumevanje su osnovne ljudske potrebe. Problemi sa sluhom i rezultujuće društvene posledice predstavljaju izazov za društvo.
Bernafon veruje u svet u kome ljudi sa ograničenim sluhom mogu ponovo komunicirati zahvaljujući naprednoj tehnologiji.

swiss

bernafon-logo

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma